9-jarig meisje laat met harde bewijzen zien waarom pestkoppen haar met rust laten


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Dit getrainde meisje slaat door bomen en muren met haar blote handen”

Vergis je niet! Zodra je dit meisje ziet, dan denk je ah wat onschuldig.

Maar zodra zij haar vechtkunsten laat zien, dan zou je eerder willen rennen voor je leven!

Een jong getraind meisje, die waarschijnlijk een groot deel van de volwassenen aan kan. Ja, daar moet je voor rennen! 

getrainde-meisje-2 Zie hoe het negenjarige bokswonder Evnika Sadvakasov met haar blote handen door bomen en deuren scheurt.

Evnika komt uit de stad Pavlodar in het noordoosten van Kazachstan. En een potje vechten, dat kan ze zeker!

In deze video zie je hoe zij onder andere snelle schijnbewegingen maakt, maar ook hoe zij een boom haast doormidden slaat en hoe zij een deur inslaat.

Ze kan aardig wat harde tikken weg geven en dat ook nog op snelheid! Geen wonder dat zij wordt aangezien als boks wonder. Wij zouden niet graag tegenover haar staan. 

getrainde-meisje

Je ziet letterlijk de deur en de boom door het midden vliegen in de video.

Na een paar rake klappen, lijken ze te breken. Dat haar knokkels niet zeer doen van het slaan! Want dit doet ze allemaal met haar blote handen. Ons niet gezien hoor! Wij weten nu wel dat dit geen meid is waar je ruzie mee moet krijgen en ze is pas 9!

Moet je nagaan als ze straks 16 is, wat voor een kracht ze dan wel niet zal hebben. Als je nog niet was afgeschrikt, dan ben je dat waarschijnlijk nu wel! Wat een stoere meid!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: News Agency

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts