Emotionele ouders zien ziekenhuismedewerker een verhaaltje voorlezen voor vechtend baby’tje


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Het leven is niet altijd gemakkelijk. Sommige mensen moeten daar jammer genoeg op een pijnlijke manier achter komen.

Dit kan natuurlijk door verschillende dingen komen. In deze video zie je hoe een jong meisje het aan de start van het leven al niet makkelijk wordt gemaakt… Maar soms maken de mensen om je heen het dan net een beetje makkelijker. 

Parker is een jong meisje dat erg veel longproblemen heeft. Hierdoor kan zij bijvoorbeeld niet zelfstandig ademen. Om dat op haar jonge leeftijd al moeten door te maken, is natuurlijk vreselijk.

ziekenhuismedewerker-leest-een-verhaaltje-2

Zij heeft bijna een jaar in het ziekenhuis gelegen door deze problemen. Dat maakt het voor haar, maar ook voor haar ouders natuurlijk niet makkelijk.

Hierdoor kan een kleine actie door iemand anders al veel betekenen voor de familie. Door dit soort dingen ga je toch meer stil staan bij de kleine dingen in het leven. En dat doen zij zeker allemaal. 

Een ziekenhuismedewerker heeft namelijk iets kleins voor Parker gedaan, maar toch zijn haar ouders daar diep ontroerd door geraakt. Hij is namelijk naast haar bed gaan zitten en begon haar voor te lezen.

ziekenhuismedewerker-leest-een-verhaaltje

Dit hoefde hij niet te doen, maar wilde hij doen. Dit zorgde voor veel emoties bij haar ouders. Zij vinden het onwijs mooi om te zien, dat hij zijn kostbare tijd in Parker stak.

Onbewust doet dat heel veel met zo’n klein meisje. Het kost niet veel moeite of tijd om iemand anders te helpen.

Dus hou allemaal een extra oogje in het zeil en wie weet kan jij wat voor een ander betekenen! 

Bekijk de beelden hieronder en deel het na afloop op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts