Straatkat zorgt voor en voedt zijn gehandicapte beste vriend


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 1 minuutje: “Straatkat zorgt voor en voedt zijn gehandicapte beste vriend”

Deze katten laten zien wat de werkelijke betekenis van ware vriendschap is, wanneer ze elkaar helpen als een van de katten dat heel erg hard nodig heeft. 

Norang en Nabi zijn twee zwerfkatten uit Zuid-Korea en ze zijn beste vrienden. Op het eerste gezicht lijkt Norang een doodnormale kat, pluizig en mollig, maar als de kat gaat bewegen wordt het duidelijk dat er iets mis is.

Norang had twee zwaargewonde achterpoten, waardoor hij slechts twee voorpoten heeft om op te lopen. Gelukkig is Nabi bereid om te helpen en voor Norang te zorgen. Ze doen alles samen, samen eten, samen slapen en samen op een tocht. 

gehandicapte-beste-vriend-2

De dieren woonde samen in een kartonnen doos ergens in de bosjes en de beelden die daar zijn geschoten zijn erg aandoenlijk. Het is duidelijk te zien dat Nabi ten alle tijden ervoor zorgt dat Norang beschermt is. Als ze liggen dan ligt Nabi een stukje over Norang heen ter bescherming van zijn gehandicapte beste vriend. 

Inmiddels zijn Nabi en Norang niet meer dakloos. Ze zijn gered door een dierenasiel uit de buurt. Ze zijn al heel erg snel vertrokken uit het asiel, omdat ze door een nieuwe familie zijn geadopteerd.

Degene die ze heeft meegenomen, kon het niet over zijn hart verkrijgen om ze van elkaar te scheiden en daarom heeft hij ze allebei meegenomen. 

gehandicapte-beste-vriend

Deze katten hebben in hele vervelende situaties weten te overleven en nu hebben ze dan eindelijk een dak boven hun hoofd. Nu kunnen ze eindelijk gaan genieten van wat het leven hen allemaal te bieden heeft. Voor Nabi zal er een hele zware last van de schouders vallen, want hij hoeft nu veel minder te zorgen voor zijn beste vriend.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Facebook

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

아픈 노랑이를 꼬옥 안아주고 지켜주던 나비두 녀석에게 세상 제일 좋은 가족이 생겼습니다.

Geplaatst door SBS TV동물농장x애니멀봐 op Zondag 18 juni 2017

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts