Dochter en gehandicapte zusje hebben grote verrassing voor moeder op huwelijksdag 😢❤️


Dochter en gehandicapte zusje hebben grote verrassing voor moeder op huwelijksdag. Zo’n verrassing krijgen van een gehandicapt kind op je bruiloft is natuurlijk prachtig, zeker wanneer het om je eigen kind gaat!

 

Handige informatie: Wil jij de beelden gelijk zien? Scroll dan naar onder en geniet van de emotionele videobeelden:

gehandicapt kind 2

Het krijgen van een gehandicapt kind is natuurlijk niet zomaar iets, want voor de ouders is dit heel erg zwaar. Het is nu eenmaal zo dat dit soort kinderen meer aandacht nodig hebben dan kinderen die dit niet hebben.

Toch hebben veel ouders er al snel vrede mee, omdat ze merken dat hun gehandicapte kind net zoveel liefde te geven heeft als elk andere kind.

Je zult er alleen wat harder voor moeten werken, maar veel ouders doen dit natuurlijk met alle liefde. Hoe denk jij hierover? Wij horen het graag in de reacties op Facebook.

Meer over het verhaal van Angelina en Shellie Lopes Boulanger: In deze video krijg je te zien dat twee zussen met elkaar een dan voorbereid hebben voor hun moeder die gaat trouwen.

Het bijzondere hieraan is, is dat één van de kinderen een handicap heeft. Een gehandicapt kind kan dus blijkbaar toch gewoon een dans doen, mits er natuurlijk voldoende hulp aanwezig is.

gehandicapt kind

Haar zus duwt haar rond in haar wagen en danst er ook nog wat omheen. Het is allemaal niet niks om dit te doen en de mensen eromheen houden het dan ook niet droog.

Ook de moeder is natuurlijk ontzettend geraakt door de dans!

Vond jij de beelden ook prachtig en emotioneel om te zien? Deel het dan verder met jouw vrienden op Facebook of Pin het op Pinterest! De videobeelden zijn afkomstig van: Caters Clips: bron | Afbeeldingen: bronbron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

gehandicapt kind 3