Jongeman probeert een Queen-klassieker te zingen: Kijk naar Céline Dion’s gezicht als hij z’n mond opent 😳❤️


Jongeman probeert een Queen-klassieker te zingen: Kijk naar Céline Dion’s gezicht als hij z’n mond opent. Marc Martel pakt iedereen inclusief zijn grootste idool in met dit geweldige optreden. Hier kun je alleen maar met open mond naar kijken!

Wil jij het filmpje van Céline Dion gelijk zien? Wij hebben deze voor het gemak onderaan dit artikel geplaatst.

celine dion podium

Celine Dion is een 51 jaar oude zangeres afkomstig uit Canada. Celine is vooral bekend door haar geweldige stem, maar ook door haar misschien nog wel mooiere persoonlijkheid. Ze is wereldwijd bekend.

Ze staat er namelijk om bekend heel erg veel mensen te helpen en ondanks haar roem dus ook verre van egoïstisch te zijn. Dat zijn de kwaliteiten die je nodig hebt om een wereldster te zijn.

In haar nummers hoor je dat vaak ook terug en daarom verdient ze dan ook veel respect van het volk. Er kan dus wel gesteld worden dat veel beroemdheden wel eens in de les kunnen gaan bij Dion.

In deze video is te zien dat Marc Martel een nummer van Queen zingt. HIj doet dit voor Celine Dion en hij dit doet ook met succes. Wat een stem heeft Marc. Wij hebben het twee keer beluisterd, want wij konden het ook niet geloven.

De reactie van Dion zegt natuurlijk al weg genoeg en het is dan ook logisch dat Marc zijn geluk niet op kan. Wij hopen dan ook dat de twee misschien ooit zelfs een keer een duet kunnen gaan zingen. 

celine dion podium 4

Dat zou toch wel heel erg mooi zijn om te mogen aanschouwen! Wij denken in ieder geval zeker te weten dat Marc hier wel voor open zou staan.

Vind jij Marc Martel zijn stem ook mooi? Deel deze beelden dan op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Queen Celebration Live: bron | Afbeeldingen: bron | bron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

celine dion podium 2