Haar moeder probeerde haar te vermoorden: 29 jaar later volgt zoete wraak 😲😱


Dit is wel een heel bizar verhaal: “Haar moeder probeerde haar te vermoorden – 29 jaar later volgt zoete wraak.” Voor haar geboorte probeerde haar moeder op allerlei manieren abortus te plegen, maar niks werkte. Maar als je hoort wat er gezegd wordt, zal je kippenvel krijgen.

Voordat je verder leest: Heb je niet zoveel tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij de videobeelden onderaan geplaatst. Scroll dus naar beneden als je de beelden gelijk wil zien.

geboorte moeder

De mogelijkheid om abortus te plegen is nog steeds een vraagstuk wat de gemoederen bezighoudt. Of abortus ooit afgeschaft gaat worden? Ik denk het niet. Het zal vast en zeker altijd een discussie blijven.

Maar wanneer je het verhaal hoort van Gianna Jessen is het misschien goed als het wel afgeschaft wordt, het is een bizar verhaal. Let daarom goed op, want voor sommige kijkers kunnen de beelden als schokkend worden ervaren. Wij vragen dan ook om discretie bij het kijken.

Een feitje over abortus: Wist je dat er in alleen al in Nederland gemiddeld zo’n 30.000-35.000 zwangerschapsafbrekingen worden uitgevoerd? Moet je denken hoeveel dat er zijn als je alle landen op onze planeet bij elkaar optelt. 

Meer over het verhaal van Gianna Jessen: In deze video zien we de getuigenis van Gianna Jessen tegen haar moeder. Ze had eigenlijk bij de geboorte dood moeten zijn. Verbrand of vermoord, maar ze leeft nog. Ze vergaf haar moeder, maar haar koppige moeder wilde de vergiffenis niet accepteren.

Nu trekt ze met haar bijzondere verhaal de hele wereld over om het te vertellen. En is haar levensverhaal een enorm mooi betoog om abortus af te schaffen. De moeder van Gianna kun je toch eigenlijk helemaal geen moeder noemen?

geboorte moeder 2

Wij hebben al velen positieve reacties voor Gianna binnengekregen en veel woede en haat richting haar moeder. Wat is jouw denkgedachte bij abortus? Moet het voor de geboorte mogelijk zijn? Of gewoon nooit?

Vind je dit ook interessant, maar ook belachelijk? Help ons dan. Deel dit dan verder met jouw vrienden op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: prolifeinformation: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

geboorte moeder 3