Compilatie van een groep gigantische beren die geboren zijn als ‘dieven’ 


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Beren zijn onwijs grote maar slimme dieren. Dit zijn beesten die je niet zo snel tegen wil komen.

Natuurlijk kunnen ze lief zijn, maar ook enorm gevaarlijk. Ze zijn sterk, snel en kunnen je serieus pijn doen. Dit is het beest, die je liever niet in je buurt hebt.

In deze video zie je een aantal filmpjes, waarin beren toch net iets te dichtbij komen. beren-breken-in

Zoals we al zeiden, beren zijn enorm slimme dieren. Tegenwoordig kunnen ze haast overal inbreken. Denk aan je huis, garage, maar ook aan je auto.

Beren zijn namelijk dieren met een extreme honger en zullen dan dus ook altijd op zoek gaan naar voedsel.

In deze video zie je hoe de beesten op zoek gaan naar eten en daarvoor bij verschillende dingen inbreken.

Ze hebben een extreem reukvermogen, en hierdoor komen ze vaak uit bij huizen, garages of auto’s. In deze video zie je hoe de beren, huizen etc openbreken om voedsel te pakken. 

beren-breken-in-3

Daarom is het dus extreem belangrijk, om de ramen en deuren altijd gesloten te hebben. Ook is het belangrijk om te zorgen dat het altijd schoon is.

Beren komen ook af op een afval geur, of op bijvoorbeeld de geur van een BBQ. Daarom is het belangrijk dat de omgeving waarin je leeft, schoon is. Dit voorkomt dat beren bij je inbreken.

Ook kan je spullen zoals zonnebrandcrème en insectenspray beter niet buiten laten liggen. Ook hier komen zij op af!

Neem deze tips dus goed door en voorkom dat er een beer bij je inbreekt! Neem verantwoordelijkheid voor je eigen veiligheid!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Rib Ticklers

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts