Diashow: Vader en dochter maken al meer dan 35 jaar elk jaar foto’s op dezelfde plek


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Niets is mooier dan een familietraditie in stand houden. Tradities zijn mooie momenten en handelingen die ieder jaar weer terug komen.

Het is natuurlijk mooi om dat in stand te houden en het wie weet wel voor te kunnen zetten met de volgende generaties. In deze video zie je zo’n prachtige familietraditie. 

Hua Yun Qing en zijn dochter Hua Hua poseerde in 1980 voor het eerst samen voor een foto.fotos-maken-vader-en-dochter

Toen de foto genomen werd, wisten zij nog niet wat voor familietraditie dit zou worden en wat voor internetsensatie. Vader en dochter poseren namelijk sinds 1980 ieder jaar op dezelfde plek.

Dit zorgt natuurlijk voor veel maar ook erg mooie kiekjes. Je ziet de persoonlijke verandering per jaar bij de twee. Relevanter kan je het eigenlijk niet hebben! 

De foto’s gaan zelf zo lang door, dat uiteindelijk de kinderen van Hua Hua ook op de foto kunnen.

fotos-maken-vader-en-dochter-2

Hua Yun Qing poseert dus na een groot aantal jaren ook met zijn eigen kleinkinderen! Leuker kan je het haast niet hebben toch.

Dit is nou een familietraditie die iedere familie eigenlijk door zou moeten voeren.

Hierdoor kan je de verandering zo goed zien bij mensen en zie je daadwerkelijk de veroudering. Wij hopen dat vader en dochter nog lang foto’s met elkaar mogen maken. Want hey, wat is dit leuk!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Jaume Petit Rojo

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts