Ezeltje is in de war om voor het eerst ‘magisch’ groen gras te zien 😭❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“Arizona Ezeltje was in de war om voor het eerst magisch groen gras te zien” – (leestijd – 1 minuutje)

Als je iets voor de eerste keer ziet, weet je vaak niet hoe je moet reageren, omdat je helemaal wordt overvallen door emoties.

Bijvoorbeeld de eerste keer dat je sneeuw zag in je leven is een heel bijzonder moment en je had geen idee hoe de hele buurt ineens wit was.

Montgomery Creek Ranch is een reservaat voor wilde paard in Noord-Californië in de Verenigde Staten en ze bieden onderdak aan paarden en ezels die zijn gered van westerse openbare gronden.

Laat ze postte de organisatie een video van het hele mooie moment waarop acht Black Mountain ezels bijna in shock stil stonden toen ze voor het eerst in hun leven gras zagen. 

Ezel
© Storyful – (scroll verder)

Deze dieren zijn niet geschikt voor adoptie en daarom biedt de ranch hun een plek waar ze in alle vrijheid kunnen leven zonder lastig gevallen te worden.

Op de beelden is te zien dat de eerste ezel uit de aanhanger springt en doorloopt naar het gras.

Op het moment dat hij het gras aanraakt, schrikt hij een soort en springt hij weer snel terug naar het cirkeltje met aarde. 

Ezel
© Storyful – (scroll voor video)

Het is heel mooi om te zien dat de dieren de verplaatsing heel rustig benaderen.

Ze blijven allemaal op een kluitje staan en durven nauwelijks een stap te zetten. De ezels blijven een tijdje in het kleine weilandje om te kunnen wennen aan het gras.

Als ze zijn gewend, wordt het tijd om ze los te laten in het reservaat. In het reservaat staan de dieren constant onder observatie, dus het moet helemaal goed komen. 

Het filmpje werd een regelrechte internethit, want binnen 24 uur dat het filmpje online stond had het al meer dan 3 miljoen views. 

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/Storyful

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts