Een zachtaardige man heeft het leven van een eekhoorn gered – nu zijn ze de beste maatjes


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Soms kunnen hele vervelende situaties eindigen in het ontstaan van hele mooi vriendschappen.

De nare situaties scheppen vanaf het begin een enorm sterke band, waardoor er vriendschappen kunnen ontstaan die je in eerste instantie niet zou verwachten. een-eekhoorn-redden-2

Decan Anderson woont in Denemarken en was getuigen van een hele vervelende gebeurtenis. Hij zag hoe een kleine rode eekhoorn van ongeveer vier weken oud naar beneden viel van een gebouw van vier verdiepingen hoog. Als we uitgaan van een grove schatting is dat ongeveer 12 meter hoog. 

Door de enorme val liep de arme eekhoorn een nare borstwond op en alsof dat nog niet erg genoeg was, ging ze moeder er vandoor en liet ze hem voor dood achter. Decan vond het allemaal zo zielig dat hij besloot om de eekhoorn te redden. 

Decan vond het eekhoorntje zo schattig en had erg met hem te doen. Daarom raakte hij al snel verliefd op het diertje en gaf hij hem zelfs een naam, TinTin.

Decan zorgde ervoor dat TinTin werd behandeld voor zijn wond en hij maakte van de sok van zijn zoon een soort T-shirt voor de eekhoorn, zodat hij zijn wond niet open kon krabben. 

een-eekhoorn-redden

Normaliter is het verboden om een eekhoorn als huisdier te hebben, maar ambtenaren vonden het verhaal van Decan zo ontroerend dat ze bereid waren om voor hem een uitzondering te maken.

Daarbij kwam ook nog eens dat ze zagen hoe blij de eekhoorn was met de menselijke activiteiten en toen was het helemaal prima. 

Decan nam TinTin echt op in het gezin en adopteerde hem. Nu is hij echt een onderdeel en doen ze veel dingen samen. Een van de vele dingen die ze leuk vinden om samen te doen is een lange wandeling door het park maken en daarnaast genieten ze samen van een heerlijke wortel. 

Beeld Autoriteit: Inside Edition | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts