Blind stel samengebracht nadat hun geleidehonden verliefd zijn geworden 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Blind stel samengebracht nadat hun geleidehonden verliefd zijn geworden” – (leestijd – 1 minuutje)

Het internet staat vol met hele mooie liefdesverhalen. De manier waarop mensen elkaar voor het eerst hebben ontmoet kan een hele bijzondere rol spelen in hun relatie.

In dit verhaal is deze manier fantastisch. 

De 50-jarige Claire Johnson en de 51-jarige Mark Gaffey uit Stoke-on-Trent in Engeland zijn allebei blind en zijn laatst getrouwd.

Claire viel het eerst voor Mark toen haar hond, Venice, bevriend raakte met de hond van Mark, Rodd, tijdens een blindengeleidehond training.

blind koppel
© SWNS | Foto 1/2 – (scroll verder)

De twee honden raakte erg goed bevriend en waren vanaf dat moment onafscheidelijk. De vonk sprong niet alleen over bij de honden, maar de vonk sloeg ook over bij Claire en Mark. 

Een jaar na hun eerste ontmoeting vroeg Mark haar op Valentijnsdag ten huwelijk. Op hun trouwdag waren de hond natuurlijk de ringdragers. 

Claire verloor haar gezichtsvermogen toen ze pas 24 jaar oud was. Dit was als gevolg van diabetes.

Het heeft haar heel veel moeite gekost om over de aandoening heen te komen, maar Mark zorgt voor enorm veel positiviteit in haar leven.

blind koppel
© SWNS | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Mark is al blind vanaf zijn geboorte en weet dus helemaal niet hoe het is om iets te zien. Hij staat ten alle tijden voor zijn vrouw klaar en doet er alles aan om haar leven plezierig te maken. 

Als we er nu over nadenken hebben ze het helemaal goed voor elkaar. Mark en Claire houden enorm veel van elkaar en van hun honden.

Daarnaast houden hun honden enorm veel van elkaar, dus in dit gezin is iedereen hartstikke happy.

Wij hopen dat ze nog een lange tijd van elkaar kunnen genieten en als we ze zo samen zien dan twijfelen wij er niet aan dat dit helemaal goed gaat komen. 

Bron Autoriteit:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:
SWNS | Pasgeboren Baby

Laat Je Verrassen:
Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts