Vastberaden hond reist 16.000 km om te herenigen met familie 😢❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Vastberaden hond reist 16.000 km om te herenigen met familie” – (leestijd – 1 minuutje)

Een hond is de beste vriend van de mens en dat is niet zonder reden. Deze lieve dieren worden in de meeste gezinnen behandelt als een volwaardig gezinslid.

Het is dan ook verschrikkelijk als je je hond een lange tijd niet kan zien of vastpakken. 

Guy en Zoe Eilback maken samen met hun twee zonen een wereldreis met hun boot, genaamd ‘No Plans Just Options’.

Daarnaast hebben ze nog meer gezelschap, namelijk de hond Pipsqueak. In maart 2020 voer het gezin bij Key West in Florida, toen de coronavirus-pandemie uitbrak en een eind maakte aan het reizen. 

Vastberaden hond
© KRQE | Foto 1/2 – (scroll verder)

De familie haastte zich terug naar hun thuisland, voordat alle grenzen dicht gingen en ze er niet meer in konden. Ze legden hun boot aan in South Carolina, omdat dit het meest dichtstbijzijnde punt was waar hun boot veilig kon aanleggen. 

Het gezin komt uit Australië en wilde daar dus zo snel mogelijk naar terug. Ze liepen echter tegen een probleem aan.

Het papierwerk om Pip naar Australië mee te nemen, was erg uitgebreid en nam enorm veel tijd in beslag.

Door het coronavirus hadden ze in Australië de regels met betrekking tot de invoer van dieren aangescherpt.

Ze konden Pip dus niet meenemen naar Australië en dat deed erg veel pijn. Gelukkig konden ze Pip achterlaten bij een vriend van de familie in de Verenigde Staten. 

Vastberaden hond
© KRQE | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Ze brachten de hond naar de vriend, maar hij kon er maar maximaal twee dagen voor zorgen en dus moest er ook nog iets anders geregeld worden.

Pip kon terecht bij Ellen Steinberg en zij heeft van april tot juli voor het lieve diertje gezorgd. 

Na hun dierbaarste bezitting drie maanden gemist te hebben was het voor het gezin eindelijk tijd om hem weer in de armen te sluiten.

Wat een geweldige hereniging met hun vastberaden hond. Wij hopen dat ze hem nooit meer zo lang hoeven te missen en dat ze nooit meer van elkaars zijden wijken. 

Bron Autoriteit:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:
Virgin Australia | Vastberaden hond

Laat Je Verrassen:
Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts