10 keer beelden van dat het glas ‘bijna’ niet sterk genoeg was


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

10 keer beelden van dat het glas bijna niet sterk genoeg was

Soms dienen we op sommige momenten beschermd te worden. En dit kan door verschillende dingen gedaan worden.

Zo kan je beschermd worden door een ander, door ergens achter te staan of door bijvoorbeeld beveiligingsglas. Maar toch lijkt dat ook niet altijd even sterk genoeg. In deze video zie je 10 momenten waarbij het bijna mis ging. 

beveiligingsglas 3

Allereerst zie je een beer die een auto probeert in te breken in een dierenpark. Gelukkig lijkt het glas net sterk genoeg te zijn, om de beer buiten te laten.

Maar het scheelt niet veel! Dan zie je daarna een gorrila tegen het glas aan bonken in een dierentuin. Bezoekers keken achter het glas toe naar het beest.

Het dier sloeg zo hard dat er een barst verscheen in het beveiligingsglas.

Dan tijdens een safari stak een leeuw zijn tanden in een reserveband van een auto en bleef hij gedurende de rit aan deze band hangen.

Er zat enkel een glas tussen de reserveband en inzittenden van de auto. 

beveiligingsglas-2

Nu hebben we weer een ander verhaal in de dierentuin. Een klein meisje zwaait aardig naar een tijger, maar zo vatte zij dat niet op.

De tijger sprong op het meisje af.. maar goed dat er beveiligsglas tussen de twee zat… Ook liet een ander meisje haar speelgoed zien aan een ijsbeer in een andere dierentuin.

Het beest was geen fan en sloeg met zijn hoofd hard tegen het glas aan. Ook dit is geen al te veilige situatie.

Er zijn nog meer voorvallen geweest, waarin we blij zijn dat er glas in het spel was. Kijk ze vooral zelf en laat je meenemen in deze spannende verhalen!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Top 5 Best

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts