Twee zussen bevallen van een tweeling op dezelfde dag. Kijk nu wie de vader is… 😲🤔


Twee zussen bevallen van een tweeling op dezelfde dag. Kijk nu wie de vader is… Een bijzonder verhaal, waar het een stel eerst niet lukte om zwanger te worden, moeten ze na de bevalling voor een vierling zorgen. 

Je komt op een bepaald moment in je leven de ware tegen en bent op een gegeven moment klaar om samen de stap te zetten naar gezinsuitbreiding, zwangerschap en bevalling. Deze stap is een van de mooiste momenten in het leven van een gezin.

bevalling tweeling draagmoeder 1

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van de bevalling onderaan deze pagina geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

Helaas gaat het in verwachting raken niet bij ieder gezin even van harte. Waar het ene stel het ene na het andere kind krijgt, kan het andere stel helemaal geen kinderen krijgen. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook draagmoeders die dan worden bevrucht en de bevalling van jouw kindje tot zich nemen.

Dit is het geval bij Annie en Joby Johnston zij hadden voor meer dan 5 jaar geprobeerd om een gezin te stichten, maar het wilde maar niet lukken om zwanger te worden en ze waren dichtbij het opgeven.

bevalling tweeling draagmoeder

Toen meldde Annies zus genaamd Chrissy zich als draagmoeder en dit leek ze een goed plan. Ze had geen moeite met de zwangerschap en de bevalling verliep ook soepel.Wanneer Chrissy zwanger was van het kind van Annie en Joby bleek het niet om 1 kind, maar om een tweeling te gaan. Ook bleek Annie toch zwanger te zijn en ook van een tweeling.

Dit zorgde ervoor dat er na de bevalling een vierling werd geboren bij twee verschillende moeders. Een ongelooflijk mooi verhaal met een prachtig einde. Wat zou jij tegen deze twee moeders willen zeggen?

Bekijk meer van Relatie Spectrum:
Videobron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=CLAHO702Bjg[/embedyt]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts