Jongen in tranen nadat leraar bananenbrood had weggegooid en zegt dat hij het nooit op school kan eten 😭💔


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met het kijken van beide filmpjes.

“Jongen in tranen nadat de leraar zijn bananenbrood had weggegooid en zegt dat hij het nooit op school kan eten” – (leestijd – 1 minuutje)

Laten we voorop stellen dat wij leraren onwijs dankbaar zijn en dat het fijn is dat zij hun beroep uitoefenen.

Wel kent ook dit beroep natuurlijk zijn grenzen. Het is jammer om te horen/zien dat deze grenzen niet altijd worden nageleefd.

Waar ligt de grens tussen leraar en ouder? Wie kan wat bepalen? In principe ligt de verantwoordelijkheid natuurlijk bij de ouders! 

Veel kinderen eten hun lunch op school. Op sommige scholen wordt er voor de lunch gezorgd, maar op andere scholen mag je als kind je eigen lunch meenemen.

Hierdoor eet ieder kind wat anders. Over het algemeen zijn er geen regels waar ouders zich aan moeten houden betreft de lunch voor hun kinderen, mits het niet te ongezond is natuurlijk!

Op een school in Amerika is de lunch van een 4 jarig jochie afgepakt, omdat zijn gezonde bananenbrood ook chocoladestukjes bevatte.

Zijn leraar pakte het bananenbrood af en gooide het direct weg! Dit maakte de 4 jarige jongen natuurlijk onwijs overstuur… 

Nadat het jongetje thuis was gekomen, heeft hij zijn moeder genaamd: Elena,  ingelicht. Elena heeft naderhand boos de school gebeld.

Zij was enorm boos, dat de leraar zomaar de lunch van haar zoon had afgepakt. Hij had nu alleen enkele druiven op gedurende de lunch.

De school gaf als antwoord, dat het van belang is om alleen gezonde snacks aan hun kinderen mee te geven. Meerdere ouders hebben aangegeven dat het eten van hun kinderen ook is afgepakt door diezelfde leraar! Dit hoort toch niet te kunnen! Vinden jullie dit normaal? 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Did You Know / bananenbrood eten

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts