Nederlandse timmerman bouwt replica van Ark van Noach en geeft tourtje in boot ❤️👍


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“Nederlandse timmerman bouwt replica van Ark van noach en toont binnenkant” – (leestijd – 1 minuutje)

De Ark van Noach, we kennen hem allemaal wel natuurlijk.

Vroeger werd dit verhaal je vaak verteld op school en kreeg je er alle kneepjes van mee. De ark was het voertuig waarmee Noach en zijn familie en vele dieren rond vaarde.

Nu heeft een Nederlandse timmerman een replica gemaakt en hier toont hij de binnenkant. 

Ark van noach
© Bible VR | Foto 1/2 – (scroll verder)

Johan Huiber is een Nederlandse Timmerman. Hij heeft de taak op zich genomen om een replica van de Ark van Noach te maken.

Je kan je dus wel voorstellen dat dat heel wat tijd en energie gekost heeft. Daarom is het ook een kleine moeite om even een kijkje binnen te nemen.

Hij heeft deze replica gemaakt in Rotterdam. Achter het bouwen van de replica, schuilt wel een mooi verhaal.

Johan droomde namelijk ooit dat er in het noorden van Nederland een overstroming was. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij begon met het bouwen aan dit element. 

Ark van noach
© Bible VR | Foto 2/2 – (scroll voor video)

De ark kan wel 7000 mensen aan boord nemen volgens de voorschriften.

Maar als je zou kijken naar de ruimte, kunnen wel 10.000 mensen plaatsnemen. Dat zijn natuurlijk echt ongelooflijke aantallen.

Dat er veel werk in heeft gezeten dat is wel duidelijk, maar dat het wat heeft mogen kosten, dat ook. Dit schip heeft wel 3,4 miljoen euro gekost.

Dat is natuurlijk onwijs veel geld. Wel brengt het ongeveer 4.500 bezoekers per jaar in Nederland. Via deze weg wordt het allemaal weer mooi gecompenseerd. 

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/Bible VR

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts