Jonge man bespioneert routine van 93-jarige: Behaalt krantenkoppen als oma het huis verlaat 😲🤔


Jonge man bespioneert routine van 93-jarige: Rent naar buiten wanneer ze het huis verlaat en haalt wereldwijde krantenkoppen. Een super mooi verhaal, een jonge man genaamd Rodney helpt ouderen en ouders die alleenstaand zijn door hun gras te maaien. Een top initatief!

In deze wereld mogen we allemaal wel wat liever voor elkaar zijn. Er is veel onrust in de wereld en over het algemeen is het ieder voor zich. Ouderen hebben het door toenemende eenzaamheid steeds lastiger. Ook alleenstaande ouders hebben het erg moeilijk, ze moeten zorgen voor hun kind of kinderen, maar er moet ook gegeten worden.

Dit zorgt ervoor dat zij erg weinig tijd voor zichzelf en hun gezin overhouden. Gelukkig zijn er mensen die ouders helpen die alleenstaand zijn en die verdienen meer respect en erkenning.

alleenstaand 3

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs waarbij Rodney ouderen die alleenstaand zijn helpt, onderaan deze pagina geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

Zo iemand die te hulp schiet is Rodney Smith Jr.. Hij komt uit Bermuda en hij heeft daar geleerd dat iedereen aardig is voor elkaar en dat bracht hem op een idee. Hij zag een oude man, die alleenstaand is, die zijn gras aan het maaien was en hij leek het erg moeilijk te hebben, dat bracht Rodney op een idee.

alleenstaand 2

Hij daagde zichzelf uit om 100 gazons te maaien voor ouderen die alleenstaand zijn. Deze uitdaging werd zijn roeping en hij lanceerde een campagne genaamd ‘Raising Men Lawn Care Service” waarin hij jongeren de waarden van hard werken en het helpen van de gemeenschap leert.

Bekijk meer van Relatie Spectrum:
Videobron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=oBLboDZXUyQ[/embedyt]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts