Het moment waarop deze hond afscheid nam van haar baasje, is absoluut hartverscheurend


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Het moment waarop deze hond afscheid nam van haar baasje, is absoluut hartverscheurend”

De band tussen honden en hun baasjes is soms heel erg speciaal. De hond is dusdanig loyaal aan zijn eigenaar dat hij nauwelijks van zijn of haar zijde wijkt. Als er dan plotseling iets met het baasje gebeurd is dat een verlies waar de hond nooit overheen zal komen. 

De 33-jarige Ryan Jessen had al een hele lange tijd een hond, Molly, en de band tussen hen was erg sterk. Overal waar Ryan was, was de hond ook en het was een onafscheidelijk duo. In december van 2018 kwam Ryan plotseling te overlijden aan een hersenbloeding.

afscheid-nemen-2-2

Hij werd snel naar het ziekenhuis gebracht om behandelt te worden, maar dit had geen effect meer. 

In het ziekenhuis is het verboden om dieren mee te nemen. De zus van Ryan legde vervolgens aan de verpleegsters uit hoe sterk de band was tussen Ryan en zijn hond. Ze vroeg of het ziekenhuis misschien een uitzondering kon maken zodat de hond afscheid kon nemen van zijn baasje.

Het personeel raakte ontroerd van het verhaal en stemde ermee in. Op deze manier wist de hond ook dat haar baasje niet meer thuis zou komen en kon ze het misschien een plekje geven.

afscheid-nemen-1 (1)

Het beeldmateriaal was in eerste instantie alleen bedoeld voor de familie- en vriendenkring, maar toen het op het internet belandde, kregen ze alleen maar positieve reacties.

Ryan is ook donor en zijn hart heeft ervoor gezorgd dat een 17-jarige verder kan met zijn of haar leven. Molly is in hele goede handen bij de familie, maar mist haar baasje nog iedere dag heel erg. 

Na 6 jaar te zijn verzorgd door Ryan is het moeilijk voor Molly om door te gaan met haar leven, maar het gaat allemaal steeds beter.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:  Standard Digital Videos

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts