Koppel viert 60ste ‘huwelijksverjaardag’ door originele trouwkleding te dragen in prachtige fotoshoot 🤵👰


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Het filmpje van de 60ste huwelijksverjaardag staat hieronder:

Koppel viert 60ste ‘huwelijksverjaardag’ door originele trouwkleding te dragen in een prachtige fotoshoot – (leestijd – 1 minuutje)

De geheime formule voor een langdurig en gelukkig huwelijk is niet bij heel veel mensen bekend, tot nu.

Een echtpaar uit Nebraska heeft hun 60-jarige huwelijk gevierd in hun orginele trouwkleding. 

60ste-huwelijksverjaardag-3
© CBSN / 60ste huwelijksverjaardag

De 88-jarige Marvin Stone en zijn 81-jarige echtgenote Lucille Stone, wilde hun 60-jarige huwelijk op een bijzondere manier vieren. Daarom besloten ze om een fotoshoot te houden in hun huwelijkskleding met fotograaf Katie Autry.

Lucille droeg haar prachtige jurk die ze helemaal zelf had gemaakt en Marvin droeg zijn zwarte smoking met een vlinderdas. 

60ste-huwelijksverjaardag-4
© CBSN / 60ste huwelijksverjaardag

Ze trouwden in 1960 in een kleine kerk in Sterling in Nebraska, toen Marvin 28 jaar oud was en Lucille 22 jaar oud.

In de 60 jaar hebben ze veel dingen meegemaakt, van leuke dingen tot gezondheidsproblemen, maar ze zijn overal samen doorheen gekomen. Daarnaast hebben ze drie fantastische kinderen grootgebracht en daarom was dit zeker het vieren waard. 

60ste-huwelijksverjaardag
© CBSN / 60ste huwelijksverjaardag

Katie vond het echt een eer om het echtpaar te mogen fotograferen en volgens haar spatte de liefde er nog steeds vanaf.

Vaak moet ze tips geven aan koppels, maar Marvin en Lucille wisten precies wat ze moesten doen door naar elkaar te kijken. Katie was dolgelukkig bij het zien van die echtpaar dat ze ook nog even heeft gevraagd naar hun geheimen.

60ste-huwelijksverjaardag-2-1
© CBSN / 60ste huwelijksverjaardag

Het echtpaar liet weten dat het simpel is, namelijk hard werken, aardig zijn voor elkaar, nadenken voordat je iets zegt, vertrouw op elkaars kracht en overkom je zwakheden en tot slot en sta sterk in je geloof. 

Als ieder echtpaar zich hieraan houdt dan moet het helemaal goed komen. Wij wensen Marvin en Lucille nog heel veel geluk samen en als we ze zo zien gaat dat zeker lukken. Op naar de 70ste huwelijksverjaardag. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: CBSN / 60ste huwelijksverjaardag

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts