Jongen schenkt 22.000 luiers aan alleenstaande moeders met geld van zijn limonadekraam


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Jongen schenkt 22.000 luiers aan alleenstaande moeders met geld van zijn limonadekraam”

“What goes around, comes around.” Dat is een gezegde, waar toch veel mensen in geloven.

Ook wel wie goed doet, wie goed ontmoet. Het is belangrijk om zo in het leven te staan. Je weet namelijk nooit waar je een ander een handje kan helpen.

Het hoeft geen groot gebaar te zijn, al gaat het om iets kleins. Een beetje medeleven is nooit verkeerd! 

22000-luiers-schenken-2

De 11 jarige Carter uit Hampton heeft zijn hele zomer doorgebracht achter zijn limonadekraam.

En dat hij niet zomaar! Hij zamelde via deze weg geld in voor luiers en doekjes voor alleenstaande moeders. Alleenstaande moeders die moeite hebben met rond te komen. Het kan een zwaar leven zijn als alleenstaande moeder.

Het woord zegt het al, je staat er zeer vaak alleen voor. Daarom kan wat hulp af en toe zeker geen kwaad! En daarom besloot Carter van al dat geld 22.000 luiers te schenken. 

22.000 luiers schenken

Veel mensen zijn ontroerd door de goede daad van de jongen. In de video zie je ook hoe een moeder in tranen voor Carter staat.

Het doet haar onwijs goed om te zien, dat zo’n jonge jongen bezig is met mensen in nood. Het doet haar denken aan de tijd dat ze zelf wat hulp nodig had.

Carter vindt dat dit het minste is wat hij kan doen, nu in deze tijd van de pandemie.

Zijn online lessen zijn ondertussen weer begonnen, maar hij stopt niet! Hij zal zijn tijd goed verdelen, zodat hij niet hoeft te stoppen. Hij is veel te trots op het tot nu toe al behaalde resultaat! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: ABC NEWS

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts