Peuter legt uit waarom ze ‘gekleurde’ pop heeft gekozen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Brandi Benner ging met haar 2-jarige dochter, Sophia, winkelen om de mijlpaal van haar grote zindelijkheidstraining van de peuter te vieren.

Eenmaal aangekomen in de winkel kreeg ze een opmerking van een cassiere waar ze enorm kwaad van werd. 

Brandi had tegen haar dochter gezegd dat als ze een hele maand kon doorbrengen zonder ongelukken en zonder luiers dan mocht ze aan het einde van de maand een prijs uitkiezen.

onschuldige-peuter-2

Dit lukte Sophia en daarom ging ze samen met haar moeder naar een winkel genaamd Target. Brandi wist al wat haar dochter ging kiezen, omdat ze helemaal gek is op poppen.

Als Sophia een cadeau mag uitkiezen gaat ze bijna altijd voor een pop. Thuis heeft ze een enorme verzameling poppen. Iedere dag trekt ze haar doktersjas aan en behandelt ze de poppen. 

Toen ze in de winkel aankwamen zag Sophia een dokterspop en die wilde ze meteen hebben. De pop kreeg meteen een naam en dat was Meghan. Het bijzondere aan Meghan was dat de pop een donkere huidskleur had. 

onschuldige-peuter

Op het moment dat ze de pop wilde afrekenen, vroeg de vrouw achter de kassa of ze naar een verjaardagsfeestje gingen. Brandi legde uit dat haar dochter zindelijk was geworden en daarom zelf een pop uit mocht zoeken.

Vervolgens richtte de cassiere zich op Sophia en vroeg: “Weet je het zeker dat je deze pop wilt, schat? Deze pop lijkt niet op jou en we hebben veel andere poppen die wel op jou lijken. 

Sophia antwoordde vervolgens dat de pop een dokter was net zoals zij en dat de pop ook mooi was net zoals zij. 

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts