Zwerfkuikens krijgen een nieuwe moeder – Een prachtige half prairiewolf / Golden Retriever hond


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Zwerfkuikens krijgen een nieuwe moeder, een prachtige half prairiewolf / Golden Retriever hond (leestijd – 1 minuutje) 

Veel mensen zijn weg van honden. Dat is ook wel te begrijpen.

Dit zijn namelijk de beesten die altijd maar ook altijd het beste beentje met je voor hebben.

Dit zijn de dieren die je opvangen als het even mis is en niet alleen bij mensen ook bij andere dieren. Zo zie je namelijk dat een liefdevolle golden retriever een aantal zwerfkuikens opvangt. 

zwerfkuikens-2
© Baily Jack / YouTube Screenshot

In deze video zie je hoe de golden retriever genaamd Bailey speciaal bezoek krijgt.

Er staan namelijk opeens 10 kuikentjes voor haar neus. Bailey is vanaf moment een totaal weg van de dieren. Ze begint zelfs heen en weer te rollen van enthousiasme. Langzaam maar zeker zoekt ze toenadering tot de beestjes en ze kan er geen genoeg van krijgen!

De baasjes van Bailey besluiten dan ook om de kuikens te adopteren en de zorg vanaf nu over hen te dragen. Voor Bailey komt dit natuurlijk perfect uit, zij hoeft naar nieuwe maatjes nu nooit meer te missen! 

zwerfkuikens-1
© Baily Jack / YouTube Screenshot

Bailey gaat zo onwijs lief, zorgzaam en rustig met de beestjes om. Hieruit kan je echt zien dat Bailey een hond is.

Alle mooie eigenschappen van deze diersoort komen nu naar boven. De zwerfkuikens mogen daar maar blij om zijn, het had natuurlijk ook heel anders kunnen lopen!

Gelukkig is dat niet het geval. Het lijkt een goede match te zijn, want ook de kuikens zoeken Bailey erg op.

Ze nemen plaats dicht tegen haar aan en creëren zo een plekje voor zichzelf! Wij zijn benieuwd naar hoe het zal zijn als de kuikens groter zijn, vast nog veel leuker dan nu!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: BaileyJack

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts