Geadopteerd zwerfhondje mag voor het eerst speelgoed uitkiezen in de winkel 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Sommige honden belanden op jonge leeftijd in een verschrikkelijke situatie, waarbij ze geen vooruitzicht hebben. Ze worden door hun eigenaren verwaarloosd en overgelaten aan hun lot. Gelukkig zijn er helden op deze wereldbol die zich inzetten voor het welzijn van deze arme honden. 

Roo is een geadopteerd zwerfhondje die het absoluut niet makkelijk heeft gehad. Ze werd gevonden toen ze nog maar een paar weken oud was, bedekt met beton, uitwerpselen en urine. Toen haar redders haar uit de benarde situatie wilde bevrijden was ze doodsbang voor alles, vooral voor mensen.

Ze werd overgeplaatst naar een opvang en daar dachten de verzorgsters dat ze nooit een huis zouden vinden voor haar, omdat ze doodsbang was. Ze zagen geen toekomst voor haar en daarom wilde ze haar overplaatsen, maar op het laatste moment was daar een vrijwillige pleegouder voor Roo. 

In een hele korte tijd ontstond er een hele bijzondere band tussen de twee en haar ‘pleegvader’ schreef zelfs een boek over de progressie die Roo heeft geboekt.

Geadopteerd zwerfhondje 1

Op deze beelden zien we Roo die voor het eerst naar een dierenwinkel gaat om haar eigen speeltje uit te zoeken. Ze lijkt zich te beseffen dat het een belangrijke keuze is, want ze neemt goed haar tijd. Op haar weg door de winkel ruikt ze bijna aan alle producten, maar niets blijkt de goede te zijn. Op een bepaalde moment denkt iedereen dat ze voor de gele tennisballen zal gaan, maar op het laatste moment gaat ze toch voor een niet zo stekelige egel. 

Het is fijn om te zien dat een hond die zo beschadigd was, weer zin heeft gekregen om te leven. Wij denken dat ze niet in een beter gezin terecht had kunnen komen. Ben je benieuwd hoe het met Roo gaat? Kijk dan op internet naar Notes From A Dog Rescue In Progress, dit is het boek van haar ‘pleegvader’

Vond je de beelden ook prachtig om te zien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts