Vader komt tot de ontdekking waarom zijn 8-jarige zoon elke nacht ‘verdwijnt’


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

De videobeelden in dit filmpje zijn gebruikt ter illustratie van het waargebeurde verhaal. 8-jarige jongen verdwijnt elke nacht, dan volgt papa hem in het geheim en ziet hij dat zijn zoon niet alles was.

De jongen liet iedere dag zijn hond uit, maar besloot ook om de zwerfhonden te verzorgen daarom bleef hij erg lang weg. 

Het is erg jammer dat er mensen zijn die veel te makkelijk een hond in huis nemen. Ze komen er snel achter dat het een flinke taak is om voor een hond te zorgen en dan doen ze de hond zonder aarzelen weer weg.

Nu zijn er gelukkig veel mensen die de honden netjes naar het asiel brengen in de hoop dat ze door een ander gezin worden geadopteerd. Maar toch zijn er ook mensen die de honden gewoon dumpen aan de weg. Daarom zijn er veel zwerfhonden en die kunnen er niets aan doen.

Daarom vragen wij mensen om zwerfhonden te verzorgen door ze gewoon een keer eten te geven. 


zwerfhonden verzorgen 2

In deze video zien we het ontroerende verhaal over een 8-jarige jongen genaamd Ken. Ken liet iedere dag zijn hond uit, maar bleef dan erg lang weg.

Zijn vader vroeg zich op een gegeven moment af waar zijn zoon precies heen ging en daarom besloot hij zijn zoon te gaan volgen.

Hij kwam er al snel achter dat Ken geen gekke dingen aan het doen was, maar Ken was bezig om zwerfhonden te verzorgen. Hij gaf ze te eten en zorgde dat ze een leuke tijd hadden. De vader wist niet wat hij zag en was natuurlijk ongelooflijk trots op zijn zoon. 

Vond je dit ook zo’n mooi filmpje? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts