Vrouw voedt regelmatig zwerfkatten, honden en vogels en ze volgen haar door de stad overal naar toe


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Vrouw voedt regelmatig zwerfkatten, honden en vogels, en ze volgen haar door de stad overal naar toe”

Helaas is niet ieder dier ter wereld een huisdier en moeten er dus vaak genoeg dieren voor zichzelf zorgen.

Nu is dat ook voor veel dieren niet erg en zijn zij niet anders gewend. Maar soms is het wel fijn dat ook deze beesten wat ondersteuning krijgen. Met name zwerfdieren!zwerfdieren-voeden-2

Op twitter is onlangs een video geplaatst waarin je ziet dat een vrouw meerdere zwerfdieren voedt.

Deze mevrouw voert regelmatig zwerfkatten, honden en vogels die rondzwerven door de gehele stad. In deze video zie je dat deze beesten haar overal naar toe volgen.

Het lijkt wel een parade, zoveel beesten volgen haar! Die dieren weten natuurlijk dat er bij haar wat te eten te halen valt.

Gelukkig ook maar, want ook deze dieren verdienen natuurlijk gewoon wat te eten. Als zwerfdier is het ook gewoon extra moeilijk om aan eten te komen. 

zwerfdieren-voeden

De vrouw zal het vast en zeker niet erg vinden dat de zwerfdieren haar blijven volgen.

Anders zou ze hen natuurlijk niet voeden. Het is goed om te zien dat iemand denkt aan degene die het wat minder hebben in de samenleving.

Of het nou dieren of mensen zijn. Ook deze dieren hebben gewoon hun voeding nodig en het is fijn om te zien dat iemand hen dat aanbiedt.

De beelden zijn schattig en hilarisch tegelijk. Een schattig vrouwtje, dat wordt gevolgd door haar hele troep met dieren. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Dilere

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts