Baasje springt in het water en zijn 16 Golden Retrievers volgen hem klakkeloos!


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Honden staan erom bekend om loyale beesten te zijn. Ze letten enorm goed op hun baasje en houden altijd een oogje in het zeil.

Het zijn gevoelige dieren. Deze video laat dat maar weer al te goed zien. Wanneer een groep van 16 golden retrievers achter hun baasje aan zwemmen. 

zwemmen-met-golden-retrievers-3

Je ziet hoe het baasje van 16 golden retrievers een sloot in springt, maar daar blijft het niet bij. Namelijk al die 16 honden springen ook het water in en volgen de man naar de overkant.

Nou, dat zijn nog eens goed getrainde honden. Eenmaal aangekomen bij de overkant, klimmen alle honden weer het water uit. Om er vervolgens weer in te springen, nadat ook hun baasje dat doet.

zwemmen-met-golden-retrievers

Dit laat zien dat de honden onwijs goed getraind zijn en een goede band hebben met de man. Hieruit kan je zeker opmerken dat de man niet zo snel wat zal gebeuren met deze trouwe honden naast hem. 

Voor de man zal dat ook een goed gevoel zijn, om te weten dat deze trouwe beesten altijd voor hem klaar zullen staan. Los van dat feit, lijkt het ook alsof de beesten enorm veel plezier ervaren tijdens het zwemmen.

Ze zwemmen onwijs snel naar de overkant en aarzelen ook zeker niet om het water in te gaan. Dikke waterpret dus! Wij vinden het in ieder geval te leuk om te zien.

Hoe leuk zou het eigenlijk zijn om met zoveel honden te kunnen zwemmen? Het jammere is, is dat het wel weer veel werk is om ze droog en schoon te krijgen!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III | Beeld Autoriteit:  Standard Digital Videos

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts