Man koopt vervallen huis voor slechts 16500 euro en vindt zwembad verborgen in overwoekerde tuin


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Man koopt vervallen huis voor slechts 16500 euro en vindt zwembad verborgen in overwoekerde tuin” 

Een man kocht een huis voor ongeveer 16500 euro en was het van plan om op te knappen en te verkopen.

Op een gegeven moment kwam hij erachter dat hij het huis had gekocht zonder te weten dat er een volledig functioneel zwembad in de achtertuin aanwezig was. zwembad-in-achtertuin

De 35-jarige John Reynold kocht ongeveer twee jaar geleden een vervallen huis in Texas, nadat het huis ongeveer een jaar lang leeg had gestaan na het overlijden van de vorige eigenaar.

John kocht het huis voor heel weinig geld en was het van plan om het op te knappen, zodat hij het met winst kon verkopen. Hij had het huis voor zo een lage prijs gekocht dat hij sowieso winst zou maken, maar hij had nooit gedacht dat hij zo een mooie verrassing zou krijgen. 

Ongeveer drie maanden na de aankoop van het pand was er een gigantische regenbui. Deze regenbui zorgde ervoor dat er in de achtertuin allerlei rotzooi werd weggespoeld. Toen de rommel weg was, kwam er een gigantisch zwembad te voorschijn. 

zwembad-in-achtertuin-2

Na 18 maanden was het huis volledig gerenoveerd en heeft John besloten om het huis zelf te houden.

Hij is echt verliefd geworden op het huis, want als hij het verkocht zou hebben zou hij een gigantische overwaarde hebben.

Het huis is na de renovatie namelijk 178.000 euro waard, dit is dus een winst van ongeveer 162.000 in anderhalf jaar. Het zwembad in de achtertuin speelt een grote rol in de hoge prijs. 

Het is heel leuk om te beseffen dat de tuin nu de eyecatcher is van het huis, maar dat hij het in eerste instantie helemaal niet door heeft gehad.

Hij vond het wel apart dat een groot gedeelte van de tuin een beetje drassig was terwijl het lang niet had geregend. Toch had hij nooit verwacht dat er een zwembad onder zou liggen.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: LonelyWolf

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts