Buspassagier zei tegen blinde vrouw dat ze uit de bus moest gaan vanwege de kleur van geleidehond


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Buspassagier zei tegen blinde vrouw dat ze haar geleidehond uit de bus moest zetten omdat hij zwart was

De 22-jarige Megan Taylor is een blinde vrouw. Dat beperkt haar in enkele opzichten, maar weerhoudt haar er niet van om haar leven te leven zoals zij dat wil!

Ze heeft een lieve blindegeleide hond, die haar overal bij helpt, namelijk: Rowley.

Megan wil vertrekken met de bus, totdat een andere inzittende tegen haar zegt: Voor wat heb je deze hond de bus mee ingenomen?

Na deze reactie probeert Megan diegene duidelijk te maken dat Rowley haar geleidehond is. zwarte geleidehond 6

De vrouw reageert daarop dat Megan liegt en dat alleen golden retrievers geleidehonden kunnen zijn…

Dat is natuurlijk pure onzin. Megan heeft vaak geprobeerd uit te leggen aan de vrouw dat Rowley een labrador was en ook een geleidehond is.

De vrouw wilde er alleen niets van weten, belachelijk. Ze vond het raar dat Rowley een zwarte vacht heeft in plaats van een lichte.

Rowley is de steun en toeverlaat van Megan. Zonder Rowley zou Megan niet weten wat ze zou moeten doen, ze zou dan ook niet meer alleen over straat kunnen.

Daarom is het goed om te weten dat er dus verschillende soorten geleidehonden bestaan en dat het simpelweg niet andermans zaak is om zich daar mee te bemoeien!

Vond je dit ook niet normaal? Deel dit dan verder op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts