Geredde pitbull krijgt eigen zwangerschap fotoshoot en de foto’s zijn prachtig 😍💖


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Geredde pitbull krijgt haar eigen zwangerschap fotoshoot en de foto’s zijn prachtig” – (leestijd – 1 minuutje)

Nog steeds zijn er mensen op deze wereld die van de ene op de andere dag besluiten dat ze hun hond niet meer willen hebben en het arme dier vervolgens dumpen aan de kant van de weg.

Gelukkig zijn er organisaties die deze dieren te hulp schieten, want zonder hen zullen ze niet overleven. 

In september 2019 werd een pitbull, genaamd Mama Pickles, helemaal alleen op straat aangetroffen. De reddingswerkers zagen meteen dat de hond hulp nodig had, omdat ze hoogzwanger was.

De mensen die over vermiste dieren gaan, haalde de hond van de straat en gingen op zoek naar de eigenaren.

Uiteindelijk kwamen ze met hen in contact, maar de eigenaren gaven aan dat ze haar niet meer wilde en lieten haar achter in het asiel. 

De zwangerschap van Mama Pickles was zo ver gevorderd dat ze meer hulp nodig had dan het asiel kon bieden. Godzijdank kwam toen Pits & Giggles Rescue met hulp.

Dit is een organisatie die gespecialiseerd is in de zorg voor zwangere honden en niet heel onbelangrijk hun puppy’s.

Door de enorme buik had ze veel moeite met lopen, maar dit weerhield haar er niet van om de redders te bedanken.

Lauren is vrijwilliger bij Pits & Giggles en daarnaast is ze fotograaf. Het leek haar dan erg leuk om een fotoshoot te houden met de zwangere hond om te hebben als aandenken. 

Op de eerste paar foto’s is de hoogzwangere Mama Pickles te zien en op de foto’s die volgen zien we haar na de bevalling. Ze staat enorm trots terwijl haar baby’s op een soort rieten mand liggen. 

Bij mensen is het erg gebruikelijk om dit soort fotoshoots te houden, maar bij honden zie je het eigenlijk nooit.

De foto’s van Lauren gingen al snel viral en mensen vonden het idee fantastisch. Sindsdien zijn er steeds meer mensen die een zwangerschaps fotoshoot doen met hun hond. 

Bron Autoriteit:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:
WCNC

Laat Je Verrassen:
Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts