Man geeft kat schuld voor zwangerschap vrouw: “Hij had gaten in condoom geprikt” 😲😰


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht je toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

“Man geeft kat de schuld omdat hij zijn vrouw zwanger heeft gemaakt nadat het gaten in hun condooms had gepord” – (leestijd – 1 minuutje)

Het verhaal begint bij het eerst kind van het koppel.

De zwangerschap was niet ideaal en de vrouw had wekenlang last van meerdere complicaties.

Dit verwoestte niet alleen haar fysieke gesteldheid, maar ook zeker haar mentale gezondheid. Gelukkig ging alles uiteindelijk goed en beviel ze van hun gezonde jongen. 

Vanwege het coronavirus en de complicaties van de eerste zwangerschap hadden ze besloten om nog maar een paar jaar te wachten met kind nummer twee.

Na de bevalling begon de vrouw met anticonceptie, maar daar werd ze erg ziek van en aangezien er nog genoeg condooms in huis aanwezig waren, besloten ze om te stoppen met de anticonceptie.

Op dit moment komt de kat in het verhaal. De kat hebben ze al enkele jaren. De kat doet niet liever dan rommelen in allerlei kastjes.Hij wordt ook steeds slimmer en komt werkelijk overal bij. Het is zo erg dat ze in de eerste weken na de adoptie van de kat dachten dat er een spook in huis zat, omdat telkens alle deuren op stonden. 

De kat is dol op wattenstaafjes en daarom was het niet handig om de condoom te bewaren in hetzelfde laatje als de wattenstaafjes.

De kat heeft vast de wattenstaafjes gezien toen hij een condoom pakte, want een paar uur later was het een grote ravage in het kastje.

De man dacht er niet bij na en ruimde alles netjes op. 

Diezelfde avond had de man seks met zijn vrouw en herinnerde hij dat hij snel in het donker een condoom pakte zonder na te denken. 

Tot zijn vrouw laatst last kreeg van allerlei kwaaltjes die opspelen bij de zwangerschap.

Ze besloot om een test te doen en daaruit bleek dat ze weer zwanger was. In eerste instantie begrepen ze er beide niets van.

Toen de man later ging nadenken, viel ineens het kwartje en wist hij, mijn kat is de dader. 

Referenties:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/Unilad

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts