Dokters houden hersendode zwangere moeder 123 dagen in leven om tweeling te baren


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Wonderen lijken zeker nog te bestaan op de wereld. En soms is dat alles wat je nodig hebt in een hartverscheurende situatie. Wonderen brengen weer wat licht aan het einde van tunnel. In deze video zie je zo’n wonder. 

De 21-jarige Frankielen da Silva Zampoli Padilha werd na een beroerte hersendood verklaard. Voor haar zat er dus geen leven meer in… Maar toch hebben ze haar 17 weken in coma gehouden en niet voor niets.zwangere-moeder-is-hersendood

Zij was namelijk zwanger van een tweeling. En ondanks de beroerte van Frankelien, bleven de hartjes van de tweeling kloppen.

Hierdoor hebben meer dan 20 artsen samen besloten om haar al die tijd in coma te houden en de tweeling ter wereld proberen te brengen. En dat is met succes gelukt! 

Hoewel dit een hartverscheurende situatie is, heeft het ook wat moois. Hoewel Frankelien er helaas niet meer is, laat zij wel wat prachtigs achter, twee kindjes. De tweeling is geboren via een keizersnee met 7 maanden.

zwangere-moeder-is-hersendood-2

Daarna hebben zij enkele weken in de couveuse moeten liggen, maar zijn zij volledig hersteld.

De twee worden goed opgevangen door de familie en zullen uitgroeien tot twee sterke baby’s. Hoewel dit een vreselijk verhaal is, zijn wij blij dat de tweeling gezond ter wereld is gebracht ondanks hun hersendode moeder..

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: New York Post

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts