Eigenaars van zwaarlijvig hond dacht dat hij zou sterven, dus moest een held ingrijpen ❤️👍


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Sommige honden zijn dik, maar het gewicht van deze hond gaat helemaal nergens over. Als er niet was ingegrepen dan had deze hond nog maar heel kort geleefd. 

Kai, een golden retriever, woog maar liefst 78,5 kilogram toen Pam Heggie hem begon te verzorgen. Het overgewicht van deze hond was 2x zoveel dan het ideale gewicht voor een golden retriever, namelijk 45,3 kilogram te veel. 

Pam stond helemaal versteld van de enorme omvang van de hond en vertelde dat hij zo groot was als de tafel. De dierenarts had nog nooit een dier gezien met zo een zwaar gewicht. 

Heggie weet nauwelijks iets van het verleden van Kai, maar ze weet wel dat zijn vorige familie hem naar de dierenarts heeft gebracht om hem te laten inslapen. De dierenarts waar ze Kai naartoe brachten, vond het absurd om hem te laten inslapen en nam contact op met de organisatie Alberta Animal Rescue. Deze organisatie bracht Pam in contact met Kai. 

Toen Pam eenmaal Kai onder haar hoede had, wist ze niet waar ze moest beginnen, maar gelukkig stelde de dierenarts haar gerust en kwam hij met een plan. zwaarlijvige hond

Op het moment dat Kai voor het eerst bij Pam kwam, duurde het 20 minuten voor hem om de trap op te komen en door de voordeur te gaan. 

Ze begon met drie keer per dag met Kai te wandelen. Voor het werk, als ze thuis kwam van werk en ‘s avond voor het slapen. 

In het begin ging het erg moeizaam, maar Kai boekte al snel progressie. Uiteindelijk nam Pam hem ook mee naar watertherapie, waar hij zijn achterpoten kon versterken en ook zijn uithoudingsvermogen kon verbeteren. Daarnaast volgde Kai ook een streng dieet. 

Al dit harde werk resulteerde uiteindelijk in een volledig gezonde Kai die weer in de bloei van zijn leven stond. Het werk van Pam is bewonderenswaardig, want zonder haar had Kai het niet overleefd.

Vond je de transformatie ook mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts