Vriendelijke 7-jarige maakt en bezorgt zorgpakketten met levensreddende middelen voor ouderen die het zwaar hebben 😍❤️


Vriendelijke 7-jarige maakt en bezorgt zorgpakketten met levensreddende middelen voor ouderen die het zwaar hebben. Met zijn eigen spaargeld, verzorgd hij de pakketten.

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze vriendelijke 7-jarige jongen die ouderen helpt onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


zorgpakketten 3a

Waardevolle inleiding:
In deze tijd is het belangrijk dat we elkaar helpen. De een doet dat beter dan de ander. Maar weet je, alle kleine beetjes helpen! Het is van belang dat je oog hebt voor de ander en dat je wat meer oplettender bent dan normaal. Alleen zo zie je de mensen echt in nood. De kleine man in dit filmpje heeft dat wel al door! En dat op zo’n jonge leeftijd. Hij verzamelt zorgpakketten voor ouderen. zorgpakketten 1a

Belangrijke inlichting verhaal:
De bijzondere 7-jarige kleine man, doet een wel hele liefdevolle daad voor de samenleving. Hij besteed zijn eigen spaargeld van 600,- euro uit aan het maken van zorgpakketten voor ouderen in de maatschappij. Hij deelt ze uit op straat en gaat langs bij hen aan de deuren. Zo om te zorgen dat ze de pakketten in ontvangst kunnen nemen. Niet iedereen kan door het virus de deur nog uit en daarom helpt de knappe man hen. Wat een geweldige actie! Applaus voor hem! zorgpakketten 2a

Informatie- en Inspiratiebron:
De videobeelden zijn afkomstig van: CBS News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron

Maak een sociale impact:
Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts