Onderzoekers zien voor het eerst in 50 jaar in het wild een oud hondenras – zogenoemde ‘zingende honden’


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Onderzoekers ontdekken voor het eerst in 50 jaar in het wild een ‘oud ras’ zogenoemde ‘zingende honden’ 

Deze honden zijn gered door een fantastische organisatie genaamd Wild Spirit Wolf Sanctuary die zich dagelijk inzetten om wolven, wolfhonden en andere gerelateerde soorten te redden uit hele benarde situaties. 

De organisatie heeft een hele duidelijke mening over het fokken van dieren. Ze geloven als organisatie dat wolven en wolfhonden niet gefokt mogen worden voor adoptie, omdat het leven in huizen vaak slecht voor ze is. zingende-honden-2

Als reddingscentrum voor wolven en wolfhonden zetten ze zich ook in om mensen voor te lichten over zaken met betrekking tot het houden van wolven en wolfhonden en de levenslange zorg voor hun reddingsacties.

De voorlichting is erg belangrijk, want als non-profit organisatie zijn ze volledig afhankelijk van giften van mensen en zoals we allemaal weten kan dit een erg lastig bestaan zijn. 

Om de kennis te delen, stellen ze het park ook open voor bezoekers, zodat deze veel kunnen leren over de dieren. Het personeel dat er rondloopt heeft heel veel verstand van zaken en weten precies wat ze moeten doen om de dieren geen stress te laten ervaren. de dieren zijn gered, dus dat is wel het laatste wat ze willen. 

zingende-honden

De organisatie maakt ook gebruik van Instagram om filmpjes te delen van de wolven en wolfhonden.

In de opvang verblijven onder andere de dieren Reba, Princess en Bono en zij beschikken over een wel heel bijzonder talent, zij kunnen namelijk erg goed zingen en dat steken ze niet onder stoelen of banken.

Ze staan iedere dag weer te popelen om hun kunsten aan het publiek te laten zien. Dit wordt dan ook altijd erg gewaardeerd. Op deze beelden is een van hun optredens te zien en het wordt meteen duidelijk dat het echte uitslovers zijn. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Wildspiritwolfsanctuary

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts