Golden Retriever zingt prachtig mee met “The Prayer” van de talentvolle Andrea Bocelli 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Golden Retriever zingt prachtig mee met “The Prayer” door Andrea Bocelli” 

Soms kunnen we echt geen genoeg krijgen van het internet.

Wat je hier allemaal op tegenkomt, is zo onwijs leuk. Het blijft ons maar verbazen en vooral waar dieren wel niet allemaal toe in staat zijn.

Het lijken soms net mensen! Zingen, dansen, gek doen, noem het maar  op. 

zingende-hond-2 Oscar de golden retriever is een prachtige hond met een bijzonder talent. Hij zingt namelijk in deze video mee met “The Prayer” door Andrea Bocelli.

Zodra je de video bekijkt lijkt het net een wolf de hond. Hij maakt hetzelfde geluid, maar is eigenlijk mee aan het zingen.

Onwijs schattig en hier wil je gewoon meer van zien! Wij zijn dan altijd benieuwd, hoe zo’n beestje dat kan. Heeft zijn baasje hem dit aangeleerd?

Of is hij uit zichzelf mee gaan zingen? Who knows, maar de beelden zijn fantastisch! 

zingende-hond-1

Andrea Bocelli zal dit vast een onwijs leuke video hebben gevonden.

Het is toch eigenlijk wel een compliment, als zelfs een hond met de door jouw geschreven nummers meezingt. Het zal je maar gebeuren!

Een compliment is het dus zeker. Een zingende hond, wat wil je nou nog meer? Je dosis vrolijkheid heb je ook weer voor vandaag binnen, want dit is gewoon onwijs leuk! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Mike Baker

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts