Video laat zien hoe oudere broer voor zijn kleine zusje zingt omdat ze verdrietig is 😢❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Video laat zien hoe oudere broer voor zijn kleine zusje zingt” – (leestijd – 1 minuutje)

Niets gaat er boven liefde van broer en zus naar elkaar toe. Hoe ze elkaar soms de tent uit kunnen vechten, dat is niet normaal.

Maar zodra er iets aan de hand is, zullen ze er altijd zijn. Zo zit dat nou eenmaal met familie. De troost van je familie is toch anders, dan van andere mensen.

Daarom moet je ze ook maar goed in de armen sluiten, wanneer dit nodig is. 

zingen voor kleine zusje
© Vexcon | Foto 1/2 – (scroll verder)

Deze oudere, grote broer heeft die boodschap wel goed meegekregen. Hij zingt namelijk voor zijn zusje, nadat zij nogal overstuur is geweest.

Ze zit in zijn armen op schoot en laat hem een nummer van Bruno Mars voor haar zingen. De tekst is zo toepasselijk en onwijs lief.

Het gehele moment klopt gewoon. Ook hebben zij beide niet door dat ze gefilmd worden, wat het moment alleen nog maar liever maakt.

Zo’n grote broer willen we allemaal wel, die voor zijn kleine zusje zingt. Via deze weg wordt de kleine meid weer rustig en lijkt zij gekalmeerd te zijn. 

zingen voor kleine zusje
© Vexcon | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Ze knuffelen wat weg hoor die twee. Ze zitten helemaal in het moment. Zodra je naar het meisje kijkt, zie je dat zij niets liever dan in de armen van haar broer zit.

Ze zou op geen enkele andere plek willen zijn op dat moment. Alleen haar grote broer lijkt haar rustig te krijgen en daar lijkt ze dan ook alleen genoegen mee te nemen.

Het is mooi om te zien dat de band tussen broer en zus op zo’n jonge leeftijd al zo sterk kan zijn. Wij smelten weg na het zien van deze video, wat onwijs schattig. 

Bron Autoriteit:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:
Vexcon | zingen voor kleine zusje

Laat Je Verrassen:
Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts