Duet Floor Jansen en Henk Poort zorgt alom voor kippenvel 😍❤️


Duet Floor Jansen en Henk Poort zorgt alom voor kippenvel. Ze zingen samen alsof hun leven ervan afhangt, wat een geluid komt er uit hun kelen, bizar!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit prachtige duet onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening.

zingen duet 2

Het programma de Beste Zangers is ieder jaar weer een enorme kijkcijferhit.

In dit programma reizen verschillende zangers en zangeressen af naar Ibiza om daar de mooiste liedjes van en voor elkaar te zingen.

Het is een erg bijzonder iets, omdat het vaak zorgt voor hele andere klanken die de artiesten normaal produceren. Dit maakt ook vaak veel emoties los en het kan dus zomaar gebeuren dat de tranen in je ogen schieten. 

Meer over het filmpje: In deze video zien we het duet van Floor Jansen en Henk Poort in het programma Beste Zangers 2019. Ze zingen samen het nummer ‘Phantom of the Opera’.

zingen duet 3

Het is een bijzonder mooi duet dat al heel snel de hele wereld overging en miljoenen likes binnenhaalde.

Wat het hele duet nog een stuk specialer maakt is het feit dat Floor Jansen normaal zangeres is in een metalband.

Maar als je dit optreden ziet lijkt het net alsof ze een echte opera zangeres is, het is niet te geloven!

zingen duet

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: AVROTROS: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

zingen duet 2