Bruid En Bruidegom Voeren Duet Uit Als Dank Voor Bruiloftsgasten 


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Een bruiloft moet een feestje zijn. Het is een prachtig moment waarbij twee mensen hun liefde voor elkaar verzegelen. De meeste mensen willen dan ook van die dag een waar feestje maken en dat is ze goedrecht.zingen-op-een-bruiloft-2

In deze video zie je een bruid en bruidegom niet alleen hun liefde naar elkaar verzegelen maar ook naar hun familie en vrienden. 

Jamie en Megan zijn vorig jaar in 2019 getrouwd. De twee hadden samen een geweldige speech bedacht. Althans speech, je kan het beter een optreden noemen. De twee hebben namelijk zelf een nummer geschreven voor de gasten van hun bruiloft en deze hebben zij samen uitgevoerd.

Ze hebben een persoonlijk nummer geschreven over de belangrijkste gasten van hun bruiloft. Nou, als dat nou nog niet eens een leuk idee is! Zo creatief en origineel! Wij weten zeker dat niet veel mensen dit hebben gedaan op hun bruiloft

zingen-op-een-bruiloft

Megan zingt vooral het nummer en Jamie begeleid haar op de piano. Ze maken vooral grapjes, maar er komen natuurlijk ook veel lieve woorden terug in het nummer. De gasten lijken er erg over te spreken, want ze lachen wat af!

Dit is nou nog eens een keer wat anders dan normaal. Het is persoonlijk en dat valt in de smaak. Leuk dat ze beide zoveel tijd en energie in dit nummer hebben gestoken. Het laat waardering zien naar de mensen waarvan zij houden.

Onwijs leuk en wij willen dit eigenlijk zelf ook wel doen op onze bruiloft ooit op een dag!  

Beeld Autoriteit: Jamie And Megan | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts