Talentvolle moeder en zoon stelen harten van kijkers met zielroerend duet


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Ouders geven vaak talenten door aan hun kinderen. Hierdoor ontstaan er vaak gezinnen met een bepaald talent als middelpunt. Sommige gezinnen barsten namelijk van het muzikale talent, terwijl het andere gezin niet verder komt dan het bespelen van de triangle. 


zielroerend-duet-1

Jordan Rabjohn is een zanger uit Sheffield in Engeland. Hij werd bekend door zijn deelname aan het televisieprogramma X-Factor in 2017. Na zijn deelname was iedereen al overtuigd van zijn zangkunsten, maar in deze video blijkt de appel niet ver van te vallen. 

Hier doet hij een zielroerend duet samen met zijn moeder. Ze doen het emotionele nummer ‘Rise Up’ van Andra Day. Aan het duet voegde hij de volgende tekst toe: “Mum is a better singer than me” en daar moeten we heel eerlijk in zijn. De zangkunsten van Jordan zijn al erg goed, maar die van zijn moeder zijn abnormaal en bijna niet te evenaren.  zielroerend-duet-2

Dit duet hebben ze geplaatst om wat meer positiviteit en liefde naar buiten te sturen in deze lastige tijden. Een band tussen moeder en zoon is altijd erg sterk en kan op verschillende manieren naar buiten komen. Bij Jordan en zijn moeder is heel duidelijk te zien dat hun band extra versterkt wordt op het moment dat ze aan het zingen zijn.

Ze stralen allebei een bepaalde kracht uit waar geen persoon tussen kan komen. Het hele gezin is super muzikaal en op het YouTube kanaal van Jordan staan meerdere duetten met andere gezinsleden. Zo heeft hij een video samen met zijn kleine broertje waarin ze het nummer ‘You’ve Got A Friend In Me’ van Toy Story zingen.  zielroerend-duet-3

De verjaardagen zullen vast en zeker heel erg gezellig zijn, want als ze gaan optreden dan zal het dak er zeker af gaan. Wat een fantastisch geluid!

Kon je ook zo genieten van deze Moeder en zoon die samen een duet zongen? Deel het dan op Facebook/Whatsapp, zodat vrienden en familie ook kunnen genieten.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts