Vrouw met terminale kanker trouwt in ziekenhuis vanuit ziekenhuisbed – 18 uur later is ze overleden 😢❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Vrouw met kanker trouwt in ziekenhuis vanuit ziekenhuisbed. Het is een erg mooi verhaal, maar toch hartstikke tragisch en dit gun je niemand. Wij respecteren haar echtgenoot dan ook heel erg, want dit moet ook heel moeilijk voor hem zijn geweest.

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van deze vrouw met kanker die gaat trouwen vanuit haar ziekenhuisbed onderaan onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

Als partners steun je elkaar door dik en dun. Het is fijn om naast je oorspronkelijke familie ook nog een extra persoon te hebben die jou kan steunen in zware tijden.

Die steun is soms ook heel hard nodig, wanneer jouw partner door een ziekte in het ziekenhuis komt te liggen is het belangrijk dat je hem of haar door deze moeilijke tijd heen sleept.

In een ziekenhuisbed liggen is natuurlijk het laatst wat ieder persoon op aarde wilt.

Meer over het verhaal: Deze video gaat over het zielige verhaal van Heather en David. Het stel had elkaar ontmoet tijdens een danscursus en toen ze elkaar zagen was het liefde op het eerste gezicht.

trouwen vanuit ziekenhuisbed 3

Ze hadden een super leuke relatie en David besloot op een gegeven moment dat het tijd was om Heather ten huwelijk te vragen. Net na het huwelijksaanzoek ontdekte Heather dat ze een zware vorm van borstkanker had en hierdoor niet lang te leven had.

Daarom besloten de twee om in het ziekenhuis te trouwen. Heather lag tijdens de ceremonie in het ziekenhuisbed.

Ze had zo naar de trouwerij uitgekeken dat ze al haar energie erin had gestopt, want 18 uur nadat ze het ‘jawoord’ had gegeven is ze helaas komen te overlijden.

trouwen vanuit ziekenhuisbed 2

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Facts Verse: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

 

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

trouwen vanuit ziekenhuisbed 3