Prachtig nieuws: Canadees ziekenhuis laat huisdieren hun zieke baasjes bezoeken! 😍❤️


Prachtig nieuws: Canadees ziekenhuis laat huisdieren hun zieke baasjes bezoeken. Sommige mensen zijn erg eenzaam wanneer ze in het ziekenhuis liggen en daarom is het goed dat ze nu tenminste gezelschap krijgen van hun lieve huisdieren. 

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van dit Canadees ziekenhuis onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’ziekenhuis 2

Wanneer iemand in het ziekenhuis komt te liggen kiest diegene er zelf natuurlijk niet voor. In een ziekenhuis liggen is alles behalve leuk.

Sommige mensen komen uit steden waar geen ziekenhuis is en moeten ver reizen naar het ziekenhuis waar ze blijven. Dit zorgt ervoor dat er niet altijd familie op bezoek kan komen.

Dat is natuurlijk erg vervelend, want zij zijn de mensen die je steun kunnen bieden in de zware tijden. Een ziekenhuis is de laatste plek op aarde waar mensen zich eenzaam moeten voelen en daar heeft een ziekenhuis een leuk idee op gevonden. 

Meer over de video: In dit filmpje zien we een heel leuk idee van een Canadees ziekenhuis om de eenzaamheid onder patiënten tegen te gaan.

ziekenhuis 1

Het ziekenhuis heeft namelijk honden en katten toegevoegd aan de bezoekerslijst. Deze dieren zijn nu toegestaan om hun lieve baasjes gezelschap te geven.

In het filmpje zien we een vrouw die een tijdje moet doorbrengen in het ziekenhuis en wanneer ze bezoek krijgt van haar hondje is ze door het dolle heen. Wat een geweldig initiatief van dit ziekenhuis zeg!

ziekenhuis 3

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: CTV News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts