Familie dacht dat ze het niet zou overleven was – Ze wordt wakker na 4 jaar en zegt: ‘ik heb alles gehoord’ 😭❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Scroll dus nog even naar beneden.

“Haar familie dacht dat ze het niet meer zou overleven was, na 4 jaar wordt ze wakker en zegt ‘ik heb alles gehoord’ ” – (leestijd – 1 minuutje)

Sommige verhalen die je tegenkomt op het internet lijken uit een film te komen, deze verhalen zijn zo bizar dat je je niet kan voorstellen dat het echt is gebeurd. Dit verhaal is er eentje.

ziek
© Reaction Matters / ziek


Victoria Arlen was een heel gelukkig, gezond kind. Ze was een kind uit een drieling en had twee broers. Ze deed niets liever dan dansen en sporten en had een hele mooie toekomst voor zich, maar helaas sloeg het noodlot toe. 

Toen ze 11 jaar oud was, begon Victoria hele erge griepsymptomen te krijgen. Ze viel flauw en kreeg daarbij een zware longontsteking.

Vanaf dat moment ging het heel snel achteruit en binnen twee weken was ze vanaf haar middel verlamd en begon de rest van haar lichaam steeds verder stil te staan.

Uiteindelijk kreeg ze een ernstige ontsteking aan de hersenen en het ruggenmerg en toen waren de overlevingskansen nihil. 

ziek
© Reaction Matters / ziek

Haar familie moest hulpeloos toekijken hoe het steeds slechter ging met het meisje en waren getuigen hoe ze haar vermogen om te lopen, praten en eten verloor.

Op een gegeven moment ging het zo slecht met het meisje dat de dokters haar ongeneesbaar verklaarden. Het klinkt natuurlijk allemaal al verschrikkelijk, maar het wordt nog veel erger.

ziek
© Reaction Matters / ziek

Uiteindelijk zat Victoria maar liefst 4 jaar lang opgesloten in haar eigen lichaam.

Victoria was op een gegeven moment weer mentaal ‘wakker geworden’, maar ze kon haar lichaam niet bewegen en niet praten, dus was er geen manier om het duidelijk te maken.

Ze heeft vier jaar lang alles kunnen horen wat er om haar heen gebeurden en dat moet heel erg geweest zijn. 

Uiteindelijk heeft ze alle verwachtingen getrotseerd en lukte het haar om eerst haar vinger te bewegen en daarna haar hand.

Uiteindelijk kreeg ze het gevoel in een deel van haar lichaam weer terug, maar ze kan alleen haar benen niet bewegen.

Victoria is het schoolvoorbeeld van het feit dat je nooit moet opgeven en altijd moet door blijven zetten.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Reaction Matters / ziek

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts