Buurvrouw wordt ‘klein beetje nat’ nadat ze politie belt voor waterspelletje 🤣😜


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

De deelnemers van het watergevecht konden het gedrag van hun zeurende buurvrouw niet waarderen en gaven haar haar verdiende loon. 

Ze zeggen altijd dat een goede buur beter is dan een verre vriend en daar zit natuurlijk wat in. Wanneer je een goede relatie hebt met je buren maakt dat het leven een stuk makkelijker.

Je kan zo nu en dan een feestje geven zonder dat er gelijk geklaagd wordt of je hebt een keer wat nodig, dan kun je dat lenen.

Wanneer je een zeurende buurvrouw hebt kan dat erg vervelend zijn. Vaak resulteert een ruzie tussen buren alleen maar in pesterijen en elkaar het leven zuur maken, helemaal voor niets. Bekijk de beelden onderaan. zeurende buurvrouw 2

In deze video zien we de beelden van een zeurende buurvrouw die haar verdiende loon krijgt. Het was lekker warm weer en de jongens in de buurt wisten niet zo goed wat ze moesten doen.

Op een gegeven moment kwamen ze op het idee om een watergevecht te houden en iedereen had het erg naar zijn zin. Alleen de zeurende buurvrouw wilde roet in het eten gooien door de politie te bellen. Toen de politie arriveerde kreeg ze haar verdiende loon.

Alle jongens pakten hun emmers en gooiden die over de vrouw heen waardoor ze kletsnat werd. En de politieagenten bleven slim in de auto zitten en lieten de vrouw buiten staan. 

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts