Moeder bevalt van zeldzame identieke vierling te midden van pandemie 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Spreken we hier van perfecte timing of slechte timing? Zeg het ons maar! 

Het komt niet vaak voor: bevallen van een vierling. Meestal krijgen mensen 1 kind, twee kinderen of hooguit drie kinderen tegelijk.

Een vierling is wel een hele bijzondere verschijning. Het maakt het natuurlijk niet minder leuk. Ze zeggen altijd hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Nou zo denken wij er ook zeker over! In de volgende video zie je hoe een vier identieke kindjes worden geboren tijdens een pandemie.  zeldzame identieke vierling 2

In Texas wordt op 15 maart een identieke vierling geboren. De kindjes Hudson, Harrison, Henry en Hardy lijken zo bizar veel op elkaar. Het lijkt wel een wondertje.

De vier worden precies één dag geboren voor de verplichte regels. Deze regels gelden voor het thuisblijven en de sociale afstanden.

Aan de ene kant maakt het het makkelijker aan de andere kan natuurlijk moeilijker. Voor vier kinderen zorgen met zijn tweeën is veel werk. Wij geloven dat ze er wel uitkomen!

Vond je dit ook mooi nieuws? Deel het dan op Facebook/Whatsapp en laten we wat positiviteit verspreiden in deze zware tijden.

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts