Bekijk het moment waarop zeehond precies op de rug van een peddelplank springt voor een ’taxi’


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Bekijk het moment waarop deze zeehond precies op de rug van een peddelplank springt om te ‘liften’

Soms gebeuren er dingen, waarvan je had verwacht dat het nooit zou kunnen gebeuren.

Het zijn de dingen waar je het minste over nadenkt. Uiteindelijk zijn dit vaak ook de leukste momenten die je mee maakt!

Vaak onbedoeld, maar toch onwijs leuk. In deze video zie je zo’n onverwachts moment. een-zeehond-ontmoeten

Het moment is namelijk te zien waarop een familie van paddleboarders een close-up ontmoeting had met een zeehond.

Daren Ford, 52 en Kerrie Rocket, 50 peddelden langs de rivier de Arun bij Littlehampton in West Sussex.

Een merkwaardige zeehond, die plaatselijk ook bekend staat als Gavin, zwom naar de groep en klom op het bord van Kerrie.

Daren Ford was in staat om de ongelofelijke ontmoeting op film te krijgen. De hele familie stond ervan te kijken, maar genoten onwijs van het moment!

een-zeehond-ontmoeten-3

Dit is zo’n moment dat je echt tot je moet nemen. Hoe vaak maak je het nou mee dat een zeehond op de achterkant van je paddleboard gaat zitten.

Nou, nooit! Hoewel Kerrie af en toe een beetje onwennig lijkt, geniet ze ook van het moment.

Het is gewoon even wat anders, ze hadden natuurlijk nooit verwacht dat hun paddle avontuur zo zou lopen. Daarom is het maar goed dat het is vastgelegd op beeld.

Zo hebben ze voor altijd plezier van dit avontuur! En Gavin lijkt het ook onwijs naar z’n zin te hebben, aangezien hij niet van het paddleboard af wil gaan! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: SWNS

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts