Schandelijke beelden tonen hoe de zee gewetenloos wordt vervuild door ‘afvaldumping’ 😲😰


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Anno 2020 komen steeds meer mensen in opstand tegen de vervuiling van het milieu, wat als we zo door blijven gaan, gaat de aarde helemaal kapot. Toch zijn er nog veel mensen die er schijt aan hebben en geen moeite hebben met het dumpen van afval in de zee. 

Acapulco is een populaire plaats in Mexico voor toerisme. Deze mensen kunnen genieten van het heerlijke weer aan het strand en misschien even een duik nemen. Alleen weten wij niet of dat nu wel slim. 

Hier zien we de beelden die zijn geschoten door een toerist uit zijn hotelkamer. De persoon zag tot zijn grote schrik dat er heel vies zwart water in de zee gestroomd werd. Het was verboden om op de stranden te komen in verband met het coronavirus. Hierdoor was het strand helemaal opgeknapt en werd de zee een stuk helder, maar dat werd in een half uur tijd flink verpest. 

De ooggetuige die graag anoniem wilt blijven vertelde aan reuters dat de constante uitstroom van zwart water ongeveer 25 minuten duurde en zoals op de beelden is te zien zat er een flinke druk achter. Daarnaast kwam er ook een hele vieze lucht van het water, waarvan de ooggetuige misselijk werd. zee wordt vervuild

De deelstaatregering van Guerrero ontkende via een bericht op Facebook dat het water deel uitmaakte van het drainagesysteem of dat het lag aan een breuk van een riooltank. Het secretariaat van Milieu en Natuurlijke Hulpbronnen is op het moment bezig met het onderzoeken van de lekkage. 

Het is echt bizar om te zien dat het water aan het begin van de video glashelder is en aan het einde helemaal donker is.

[adinserter block=”5″]

Vind je ook dat dit moet stoppen? Deel de beelden dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts