Zangeres haar vertolking van Patsy Cline’s ‘Crazy’ is absoluut geweldig


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Casi Joy is een mooie jonge dame van middelbare leeftijd.

Op het eerst ongenblik lijkt zij gewoon op een normale vrouw, maar wanneer zij haar mond opent om te zingen, komt daar een prachtig geluid uit.

Wat kan zij zingen zeg! Casi covered in de volgende video het nummer crazy van Patsy Cline.

Een heerlijk nummer van terug in de tijd. Vol ritme, mooie uithalen en lekkere deuntjes. Je ziet dat Casi helemaal opgaat in het nummer en dat kan zo ook bizar goed.

Wij zijn niet de enige die er zo over denken, de video is al meer dan 80.000 keer bekeken namelijk!


zangeres vertolkt Patsy Cline's 'Crazy' 1

Met haar schattige uiterlijk, rode haren en grote ogen past het nummer wel bij haar. Soms heb je toch het gevoel van ja dit nummer pas bij iemand.

Dat hebben wij bij Casi en de cover crazy. In de reacties van de video is ook te lezen, dat kijkers geen genoeg van haar kunnen krijgen.

Ze vragen constant om nieuwe covers. Hopelijk blessed Casi ons binnenkort en alle kijkers met een nieuwe cover. Dat is nou eenmaal wat ze willen!

Een applausje voor Casi en haar prachtige zangkunsten.

Als je haar stem ook zo mooi vond – Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts