WWII-veteraan verslaat COVID-19 dezelfde week van zijn 104ste verjaardag


De meeste bejaarde mensen die het coronavirus oplopen komen te overlijden, maar deze man bewijst dat het niet voor iedere bejaarde geldt. 

De hele wereld is inmiddels al maanden ‘in de ban’ van het coronavirus. Het virus verspreidt zich in sommige delen van de wereld nog razendsnel en er lijkt niets aan te doen.

De meeste jonge mensen die het oplopen, komen er weer snel overheen, maar dat geldt niet voor iedereen. Wanneer bejaarde mensen het coronavirus oplopen, kan dit desastreuze gevolgen hebben.

Deze mensen komen soms niet over het virus heen en kunnen zelfs komen te overlijden.

Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen, maar de oudere mensen in de samenleving lopen een vergroot risico, pas daarom op met in de buurt komen van je opa of oma en houdt jezelf veilig. Bekijk het filmpje onderaan.


WWII veteraan 2

In deze video zien we het levende bewijs dat niet alle bejaarde mensen komen te overlijden door het coronavirus, maar dat ze gewoon kunnen herstellen.

De 104-jarige WWII veteraan genaamd William Lapschies liep het coronavirus op en kwam daardoor in het ziekenhuis te liggen.

Veel artsen dachten dat hij het ziekenhuis niet levend zou verlaten, maar William deed dat toch. Na twee weken in het ziekenhuis te hebben gelegen was hij volledig hersteld en kon hij weer naar huis.

De man is een perfect voorbeeld voor oudere mensen dat ze kunnen herstellen van dit vervelende virus.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts