‘Wonder’ tweeling is geboren met verschillende huidskleuren en is nu 19! 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Een aantal jaar geleden, kwam dit bijzondere verhaal al voor in het nieuws. Een vrouw is bevallen van een tweeling.

Maar niet zomaar een tweeling: een tweeling met verschillende huidskleuren! De een heeft een lichte huid en de andere een donkere huid.

Nu zal je denken? Dat is toch helemaal niet mogelijk. Maar het is toch zeker waar! Het is een verhaal waar je wel even drie keer over na zult denken, maar toch is het mogelijk!

En nu is het stel pas 19 geworden en is hun band sterker dan ooit!

wonder tweeling 5

De twee meiden zijn pas 19 jaar oud geworden. Heel hun leven hebben zij opmerkingen gehoord over hun huidskleur en dat het niet mogelijk is dat de twee een tweeling zijn.

Toch is het zeker waar, de twee hebben zelfs een test gedaan. Hieruit bleek dat ze toch echt een wonder tweeling zijn. De meiden zijn onwijs goed met elkaar.

Ze zijn niet alleen zusjes, maar ook beste vriendinnen. Dit is natuurlijk hoe je om wilt gaan met je familie! Een bijzonder verhaal, wat zijn aandacht verdient, althans vinden wij.

Wij hopen dat de meiden nog veel mooie jaren tegemoet gaan samen!

Vond je deze beelden ook zo mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts