Woedende tuiniers vernietigen hun eigen werk nadat ze hun 8000 euro niet kregen van klant


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

In deze wereld werkt het heel simpel. Je werkt en daar krijg je geld voor. Geld is een van de eerste levensbehoefte van mensen en dus ook zeker nodig.

Nu is het natuurlijk niet helemaal eerlijk dat als jij werkt voor iemand, je naderhand je geld niet krijgt. Dat gebeurde in de volgende video en de wraakactie is simpel gezegd niet plezierig. 


Woedende tuiniers 3a

Jack Pendergast is een tuinarchitect en heeft mijn zijn werknemers een gloednieuw terras aangelegd in Ellesmere Port, Cheshire. Na het aanleggen van de gloednieuwe tuin en terras wilde de klant alleen niet betalen. Jack heeft het wel vijf keer gevraagd aan zijn klant.

Maar de betaling bleef maar worden uitgesteld en uitgesteld. Tot op de dag dat Jack er klaar mee was. Hij reed met zijn werknemers naar de tuin toe en vernielde alles wat zij pas nieuw hadden aangelegd. Boontje komt om zijn loontje, wordt dat ook wel genoemd.  Woedende tuiniers 1a

Of dit nou de juiste manier is, dat weten wij ook niet. Maar het is in ieder geval duidelijk dat Jack niet met zich laat sollen. Het gaat om werk van 8000,- euro. Ja, dat hoor je ook gewoon te betalen. En als je na vijf keer vragen nog steeds niet betaald, dan is dat ook niet helemaal netjes.

Woedende tuiniers 2a

Op de video zie je dat de tuin compleet wordt verwoest. Van de prachtige tuin, is niets meer over. Dit is de verdiende loon en wij weten zeker dat de klant voortaan wel zal gaan betalen. Wij denken dat ze hier wel enorm van zullen hebben geleerd. Deze woedende tuiniers wil je niet nog een keer op je dak hebben.

Vond je dit terecht? Of ging het te ver? Deel het dan op Facebook/Whatsapp en laat een reactie achter.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts